Спагети

  • promo_package_3
  • promo_package_5

Спагети

спагети, луканка, доматено пюре, гъби, сосове, кашкавал, подправки

350 гр. 5,39
550 гр. 8,99

спагети, доматено пюре, кренвирши, гъби, сосове, кашкавал, подправки

350 гр. 5,39
550 гр. 8,69

спагети, доматено пюре, шунка, кайма, гъби, сосове, кашкавал, подправки

350 гр. 5,19
550 гр. 8,39

спагети, доматено пюре, пилешко филе, царевица, синьо сирене, сосове, кашкавал, подправки

350 гр. 5,19
550 гр. 8,39

спагети, доматено пюре, микс от зеленчуци, сосове, кашкавал, подправки

350 гр. 5,19
550 гр. 8,39

спагети, доматено пюре, риба тон, чесън, сосове, кашкавал, подправки

350 гр. 5,99
550 гр. 9,49

спагети, доматено пюре, синьо сирене, топено сирене, маслини, сосове, кашкавал, подправки

350 гр. 5,49
550 гр. 8,99

спагети, бекон, шунка, сметана, гъби, кашкавал

350 гр. 5,69
550 гр. 8,79