25. Пица с бекон

  • пица-с-бекон

25 см 4,99 | 30 см 7,19 | 40 см 9,99 | 50 см 18,59 | 60 см 22,19

25. Пица с бекон

доматено пюре, бекон, чушки, кашкавал, подправки